kerstherberg header image

Een gezellige ontmoetingsplaats
voor jong en oud

Iedereen die tijdens de kerstdagen behoefte heeft aan gezelligheid en ontspanning is van harte welkom in de Kerstherberg. Dit jaar voor de 52e keer is de Kerstherberg een gezellige ontmoetingsplaats voor volwassenen en gezinnen met kinderen. De organisatie zorgt jaarlijks voor een afwisselend programma met optredens en activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers krijgen in de Kerstherberg gratis koffie, thee of frisdrank. Ook wordt er gezorgd voor hapjes en kunnen bezoekers genieten van een kerstmaaltijd.

Organisatie Kerstherberg door vrijwilligers

De organisatie en uitvoering van de Kerstherberg is volledig in handen van vrijwilligers. Het bestuur regelt alle zakelijke onderdelen zoals de zaalhuur, programmering, inkoop, vrijwilligerscoördinatie, publiciteit, etc. Vóór, tijdens en na de Kerstherberg kan het bestuur rekenen op de vrijwillige inzet van een groot aantal mensen waardoor de deuren van de Kerstherberg tijdens de kerstdagen open kunnen.

De vrijwilligers helpen met de op- en afbouw van de Kerstherberg, maken een praatje met de bezoekers, zorgen voor de hapjes en drankjes. Kortom, veel werk dat iedereen geheel belangenloos verricht. Maar het is ook erg leuk en dankbaar werk, omdat de sfeer op de Kerstherberg altijd geweldig is. Veel vrijwilligers zijn dan ook al meerdere jaren actief bij de Kerstherberg.

Ook vrijwilliger worden?

Heb je interesse om mee te helpen bij de Kerstherberg? Wij nodigen je graag uit om dit jaar de Kerstherberg te bezoeken en de sfeer te proeven. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig die je meer kan vertellen over de werkzaamheden als vrijwilliger. Of stuur een e-mail naar het bestuur van de Kerstherberg met daarin een korte motivatie.

Meer weten over de Kerstherberg?

Voor meer informatie over de Kerstherberg stuur een e-mail.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw bericht.